4 månader

Nawww vilka muppar vi är! (töntar host host). Nej men idag hörni, idag har jag fått uppleva glädje och kärlek med min lilla älskling i fyra månader.

Haha känns så himla töntigt att säga så men de är sant. Är faktiskt väldigt glad över att vi två är vi, mupparna! Så idag ska vi bara vara med varann för vi har faktiskt alltid glömt bort våra "dagar" haha så kändes rätt att tag i denna. Vi ska åka till Saltis och sätta oss på en supersöt liten ö därute och käka glass för vädret levererade idag. Dock är de synd för att länge kan vi inte vara med varann. Måste hem för att plugga för mitt psykologi prov jag har imorgon.... usch är fett nervös över de provet men det känns faktiskt bra då jag har pluggat sen 2 veckor tillbaka faktiskt! Duktigt.

Men det är faktiskt helt ok att ha ett prov för att på torsdag ska jag till Londooon. Är så taggad på att åka tillbaka till min hemstad, shoppa, kolla på Mamma Mia musikalen och gå på fashion week med mamma. Är de något ni vill att jag ska blogga om när jag är där? Behöver bloggtips och inspo!!! Men mycket fina outfits kommer det bli så mycket bilder blir de väl här på bloggen. Taggaaaa

Gillar

Kommentarer