3 ThingsList

Livsstil


Jag fick inspiration av wlaukkanens.com att göra denna listan som dom gjorde tidigare idag! Så vi kör igång på direkten!


3 SAKER JAG SER FRAM EMOT

Göteborg över midsommar! Jag och familjen ska dit för att hälsa på familje-kompisar. Jag tror att det kommer bli super kul!

London! London med Evelin, ni vet ju hur det blev med SAS-strejken och att vi aldrig kom iväg, så nu är vi på lookouten efter nya biljetter till denna sommar. Det kommer ju bli av frågan är bara när.

Konserterna jag ska på ser jag verkligen fram emot. Som Justin Bieber konserten i September då jag har VIP biljetter!! (Vilket betyder att jag får gå in tidigare och få dom bästa platserna + att jag får en massa med gratis grejer!). Sedan Weekend festivalen i Augusti med mina kära vänner Wilda och Felice! Kommer bli superballt!

3 SAKER JAG GILLAR

GODIS! Alltså ni som inte känner mig vet ju inte om att jag är världens godisgris. Jag måste skärpa mig med att äta godis och sluta med att äta så mycket. Men det är SÅÅÅÅ GOTT! Men jag kan ersätta godiset med frukt som är lika gott, så det ska jag försöka göra nu!men jag älskar iallafall godis.

Sommarkvällar med mina vänner på min brygga. Att basta och bada med dom är så sjukt mysigt! Jag har verkligen saknat att kunna ha dom underbara kvällar men denna sommaren ska jag se till så att det blir till många kvällar!

Att resa. Ni som har läst bloggen länge eller känner mig vet om att jag har rest väldigt mycket under mina år. Jag har rest till sjukt coola ställen vilket jag är sååå glad över och tacksam över. Och jag 100% säker på att mitt intresse för resande kommer aldrig dö ut. Så nu blickar jag framåt mot resor i framtiden som håller på planeras, Wihooo!




3 SAKER JAG INTE GILLAR

Människor som är så osäkra och avundsjuka människor som måste klanka ner på en när man är glad. Tycker att de är nog det värsta som finns.

Omogna Avocados. Gud vad jag avskyr avocados som är omogna. Jag älskar avocados, men bara när dom är perfekta. Annars får jag kväljningar av omogna, låter jättekonstigt men ja så är det.

När någon smaskar. Jag har tydligen en fobi mot folk som låter när dom äter. Det är det ÄCKLIGASTE jag vet. Jag vill slå till den personen. Och jag kan själv säga att jag låter själv när jag äter men ja, jag är lite konstig men men!

3 SAKER JAG VILL

Uppträda på Madison Square Gardens. Det är en dröm jag vill göra och jag har haft den drömmen sen jag såg JB göra det. Jag vill verkligen göra det men det är ju bara en dröm...

Åka till Cook Islands med min bästavän Wilda. Vi har pratat om att vi ska börja spara till en resa vi gör efter studenten och det ska vi försöka komma igång med nu. Hoppas verkligen att det blir av!

Gå tillbaka i tiden och göra om saker som jag har gjort. Saker som var dåliga på direkten eller som blev dåliga.


3 ORD MINA NÄRA BESKRIVER MIG MED

OMTÄNKSAM
HYPER
ÖVERSOCIAL

3 SAKER JAG ÖNSKAR MIG

Att min morfar kan komma tillbaka och att jag skulle kunna spendera tid med honom som jag aldrig fick göra <3

En Sony A5000 för att kunna ha en kamera som är lite smidigare för vardag. Såklart älskar jag min kamera mer än allt. Den är världens bästa, helt klart den bästa Canon Kameran som många andra säger också. Men en liten system kamera skulle vara perfekt att också ha! Hihi

Åka tillbaka till mitt gamla liv i London för 1 vecka.


3 SAKER JAG KAN

Göra världens godaste Guacamole, eller jag tycker det haha! Lärt mig av min madre.

Jag kan spela Piano och Gitarr.

Jag kan bli världens neat-freak ibland men också världens gris när det kommer till städning.

3 SAKER JAG INTE KAN

Jag har ingen tålamod, allts hehe...

Jag kan inte spara pengar. Det är nog de värsta som jag inte kan.

Jag kan aldrig vara tyst. En dålig grej men kan vara bra ibland? Eller har jag fel...


3 SAKER JAG ÄR NÖJD ÖVER MIG SJÄLV

Min hy. Det är någonting jag är väldigt nöjd över. Att jag inte får finnar och inte behöver en massa med smink för att jag har inget att dölja, eller som jag är missnöjd med, vilket jag är väldigt tacksam över.

Min röst. Alltså att jag kan sjunga, låter väldigt konstigt att jag säger det själv men jag är väldigt nöjd över den.

Min driv. Alltså om jag börjar på en grej kan jag inte sluta. Jag är så passionerad i det jag gillar och det jag gör.


3 SAKER JAG SNACKAR OFTA OM

Resor

Musik

Skitsnack

3 SAKER JAG BLIR LUGNA AV

Att vara med mina nära

Att få vara i mitt rum själv

Att shoppa, hahaha

3 SAKER JAG SKA GÖRA I VECKAN

Vara med min pojkvän

Åka till Göteborg

Åka till Fjäderholmarna med Evelin på vår båt

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229