19 frågor !!

Hej på er! Jag hade tänkt att svara på en liten q&a på en härlig tisdagsmorgon som denna! Vi kör igång...

Hur gammal är du om 5 år? -21 år!

Hur lång är du? -175 cm

Vilken ögonfärg har du? - bruna ögon

Vart är min favorit plats? - skulle nog säga Hawaii eller mitt gamla hus i London

Vilken plats föredrar du minst? - omklädningsrum haha! Tycker det är så himla himla jobbigt att byta om i ett litet rum med världens fulaste belysning och inga bra speglar Haha.

Vart tror du att du är om 10 år? - herregud jag har ingen ingen aning. Jag vill vara ute i världen, med någon jag älskar!

Sover du med eller utan kläder? - jag sover med underkläder och strumpor hahah. Många tycker det är as wierd men jag tycker det är as skönt haha!

Vad skrämde dig som barn? - jag hade alltid en dröm som alltid kom och gick. Jag och min mamma var i vårt hus i Stockholm som jag bor i nu (var vårt landställe när jag bodde utomlands). Men då gick min mamma ner till vår båt och så kom det en gigantisk Björn nedgående i vattnet. En väldigt läskig dröm var det då haha!

Hur många landskap har du bott i? -1

Hur många städer har du bott i? - 3, London, NY och Stockholm!

Är du social? - haha jag är väldigt social skulle jag säga. Ibland kommer det till sina fördelar men ibland till sina dåliga! Men jag är faktiskt väldigt glad över att jag har fått den egenskapen till att vara väldigt social.

Är du en beroendemänniska? - Uhm... ja, i guess! Jag är beroende till att trycka på mina nagelband, bita i min gom och göra saker som gör ont men ändå skönt ? Om man kan förklara bättre så hjälp Hahaha men Aa typ det.

Kan jag några språk mer än svenska? - Ja eller, asså engelska är mitt första språk så det kan jag flytande och sedan lär jag mig franska i skolan!

Vad spenderar du helst pengar på? - saker som gör mig lycklig! Asså oftast så är det materiella saker som kläder eller skor, men kan också vara typ resor osv. Jag gillar att spendera pengar på andra och göra dom glada men visst föredrar man hellre att spendera på sig själv...? Sanningen Hahaha

Vem är den roligaste människan du känner? - ja du, skulle nog säga min faster haha! Hon sätter alltid ett leende på läppen eller ett skratt!

Hur imponerar man på dig? - personligheten. Om man har en skön och bra personlighet så kommer du synas direkt i mina ögon! Jag gillar människor som är utgående, sköna och snälla!

Vem ringer du när du är arg/ledsen? - wilda lätt! Jag älskar att prata med henne när jag mår dåligt, hon gör mig alltid på bättre humör.

Sverige som bäst? - under våren och sommaren! Men våren uppskattas mer av alla för då är alla ute och gör saker + att jag fyller år under våren och då är de så himla himla vackert ute.

Har du några förebilder? - ja, min pappa och mamma!

Gillar

Kommentarer