18 års firande

Assååååå, denna helg hörni *-*
Det har hänt så jäkla mycket så har inte kunnat ta in det haha förens nu, så nu ligger jag i sängen och ska summera hela helgen!

I fredags fyllde jag nämligen 18, äntligen asså! Har varit så taggad på denna dag ända sedan min sista kompis Natalie blev 18 i december, sen dess har jag bara längtat och längtat haha. Men dagen började med lite uppvaktning av familjen och pojkvännen. Fick massa fina presenter som jag önskat mig vilket var väldigt kul! Sedan så åkte jag till stan med tjejerna för att picnicka på humlan då det var dunder väder! Där hade vi det jättemysigt, massa skratt, god mat och dricka! Efter humlan så började vi röra oss mot Gondolen där vi skulle ta en fördrink innan middagen, även där mötte vi upp min kusin Emma som hade flugit från Florida för att fira mig🤩 och det var såååå roligt att få träffa henne igen!! Kvällen (vad jag trodde) slutade med middag på såklart... Pane vino med hela släkten. Men vad jag inte visste hade mina vänner och Linus styrt ihop en överraskningsfest hos mig vilket blev jätteroligt. Har aldrig varit så överraskad i mitt liv och så sjukt att jag inte visste något!

Efter en lång lång dag vaknade vi upp på lördagen, lämnade min kusin vid tåget då hon skulle till Varberg och sedan spontan bestämde jag och Linus att åka ut till hans land. Där spenderade vi natten och kom tillbaka igår! Ännu mer festande blev det igår då jag hade tjejmingel hos mig med utgång efter! Blev också sjukt lyckat.

Satan vad mycket det är som har hänt haha, men en otroligt rolig helg har jag haft! Nu ska jag börja fixa inför skolan som börjar imorgon... mitt sista lov på gymnasiet är nu över... så blir sista rycket nu inför studenten!!

Hörs hörni!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229