15 Questions

Hej på er!

Eftersom att jag har fått nya läsare här så känner jag att ni inte känner mig helt, och då skulle det vara jäkligt kul att svara på lite frågor! Dessa har jag bara tagit ifrån nätet men dom var lite roliga!

Så vi kör igång!

1. Vem är Liv Carlsson?

Jo jag är en tjej på 15 år. Jag har bott i London, New York och nu Stockholm! Jag älskar att resa, blogga, spela gitarr och sjunga, och såklart vara med familjen, pojkvännen och vänner!2. Vad är det bästa du vet?

Hmmm... det bästa jag vet är nog att resa. Har ett stort behov av att resa ofta och att alltid göra något på loven! Jag är väldigt tacksam för alla dom gånger jag har fått resa! Och nu håller min familj att planera påsklovet och sommaren! Yippie!

3. Favorit maträtt?

Det måste nog vara min mammas risotto! Det är någonting med min mammas mat som jag älskar och speciellt den rätten, men jag tror att det alltid är så. Att mammas mat är alltid bäst <33

4. Favorit plats?

Min favorit ställe ute i världen är såklart Hawaii, jag har kopplingar dit som gör den platsen så speciell samt vackerheten ur de paradiset! Men om jag kan säga att vara med min pojkvän, vänner eller familj är min favorit plats skulle jag säga det. Att vara med dom som står mig närmast!5. Vilka plagg går alltid hem för dig?

Jo, det är definitivt turtle necks! Dom ÄLSKAR jag, dom passar till allt, är sjukt snygga samt så är dom ju varma. Jag har ett fåtal och skulle lätt köpa fler! Jag vill nog köpa en i en nude färg, en stickad och några bara som att ha haha! Sedan så går alltid bootcut jeans hem såklart och ett par snygga sneakers!

6. Hur klär du dig vardagligt?

Jag försöker alltid klä mig väldigt bekvämt men ändå snyggt. Men ibland tänker jag på vad jag har på mig mer än andra dagar så det kan helt enkelt variera!

7. När du väl klär upp dig, vad skulle du välja att ha på dig?

Jag skulle nog välja ett par snygga kostymbrallor, någon snygg blus och ett par snygga klackar! Det är dock vad jag säger att jag skulle välja, skulle nog välja sneakers istället och en turtleneck såklart haha! Brukar ju aldrig klä upp mig direkt ...8. Favorit sak i ditt rum?

Jo jag skulle nog säga min klädeshängare eller mitt sminkbord. Har lite svårt att välja mellan dom så jag får ta båda då haha!

9. Vad skulle du säga att din inrednings-smak är?

Jag skulle vilja säga "shabby chic" men jag är inte så utgåendes och vågande haha. Men väldigt simpla saker gillar jag. Mest vitt, grått och svart och sedan små saker som lyser upp rummet! Tycker verkligen om när det är ljust i rummet, jag blir speciellt mycket gladare då!

10. När skulle du vilja flytta hemifrån?

Ja du... Jag har ingen annan faktiskt. Jag känner att det skulle vara sjukt kul att bo ensam och ha den friheten som man skulle ha då men ändå så älskar jag att bo hemma med familjen. Så jag vet helt ärligt inte, kanske när jag är 19 eller 20? Men vem vet...


11. Föredrar du hellre en hemmakväll eller att vara ute?

Det beror verkligen het på hur jag mår. Ibland älskar jag att vara hemma och bara mysa i sin egen säng och tjocka till sig med onyttigheter men andra dagar kan jag vilja gå ut och vara med vänner! Så det beror verkligen på mitt humör.

12. Om du hade en hel dag för dig själv, vad skulle du göra?

Jag skulle nog bara vara hemma, ligga i sängen, titta på någon bra serie och sedan ha en hemma spa. jag tycker att ha hemma spa är så himla mysigt, hade det idag och dt är verkligen lugnande och härligt! Men hemma spa för mig är typ ett bad med facemask, sen lite lugnande musik såklart haha!

13. Om du hade en hel dag med din pojkvän, vad skulle du göra?

Jag skulle vilja gå och spela bowling eller något och sedan käka ute! Jag tycker att det alltid är sjukt mysigt att göra något utanför hemmet med A och bowling är något jag vill göra med honom då vi inte har gjort det. Sedan är det alltid underbart att gå ut och käka! Lyxa till veckorna lite med extra god mat!

14. Om du hade en hel dag med dina vänner, vad skulle du göra?

SHOPPA. Duh? Haha nej men jag skulle nog vilja gå på stan, titta runt i butiker, ta en fika och bara ha det mysigt! Jag älskar verkligen att vara inne i stan med vänner. jag har alltid så roligt och stan är alltid roligare än tråkiga Nacka liksom ;)

15. Vad ska du göra nu efter du skrivet klart detta?

Jag ska ta och plugga lite, äta middag, städa kläart rummet och föna håret! Så det är mina planer nu!

Tack för att ni läste så hörs vi mer imorgon! Puuuss!


Gillar

Kommentarer